Keurmeester voor elektrische arbeidsmiddelen

Direct een afspraak

Professionele Keurmeester voor Elektrische Arbeidsmiddelen

Bij Ven Technical Support begrijpen we dat veiligheid van elektrische arbeidsmiddelen essentieel is voor een veilige werkomgeving. Daarom bieden wij uitgebreide inspectiediensten voor elektrische apparatuur, uitgevoerd door ervaren keurmeesters die voldoen aan de hoogste normen van deskundigheid en vakmanschap.

Onze keurmeesters zijn gecertificeerd volgens de NEN 3140-norm, dé Nederlandse norm voor veilige bedrijfsvoering van elektrische installaties en arbeidsmiddelen. Deze norm stelt specifieke eisen aan het veilig gebruik, inspectie en onderhoud van elektrische arbeidsmiddelen en zorgt ervoor dat deze voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Veiligheid van medewerkers

Het belang van de NEN 3140-norm kan niet worden overschat als het gaat om het waarborgen van de veiligheid van werknemers die met elektrische apparatuur werken. Door te werken met een keurmeester die bekend is met deze norm, kunt u erop vertrouwen dat uw elektrische arbeidsmiddelen regelmatig worden geïnspecteerd en voldoen aan alle relevante veiligheidseisen.

Bij Ven Technical Support streven we ernaar om de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit te handhaven bij al onze inspectiediensten voor elektrische arbeidsmiddelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het garanderen van de veiligheid en conformiteit van uw elektrische apparatuur.