Keurmeester magazijnstellingen en stalen opslagsystemen

Direct een afspraak

Deskundige keurmeester voor magazijnstellingen en stalen opslagsystemen

Bij Ven Technical Support begrijpen we het belang van veiligheid en efficiëntie bij het gebruik van magazijnstellingen en stalen opslagsystemen. Daarom bieden wij uitgebreide inspectiediensten voor deze cruciale apparatuur, uitgevoerd door ervaren keurmeesters die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en expertise.

Onze keurmeesters zijn gecertificeerd volgens de NEN-EN 15635 norm, dé Europese norm voor de veiligheid van opslagsystemen van staal. Deze norm stelt specifieke eisen aan het ontwerp, de constructie en het gebruik van magazijnstellingen en zorgt ervoor dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Relevante veiligheidseisen

Het belang van de NEN-EN 15635 norm kan niet worden onderschat als het gaat om het waarborgen van de veiligheid van werknemers en de bescherming van goederen in magazijnen. Door te werken met een keurmeester die bekend is met deze norm, kunt u erop vertrouwen dat uw magazijnstellingen en stalen opslagsystemen voldoen aan alle relevante veiligheidseisen en geschikt zijn voor gebruik in uw bedrijfsomgeving.

Bij Ven Technical Support streven we ernaar om de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit te handhaven bij al onze inspectiediensten voor magazijnstellingen en stalen opslagsystemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het garanderen van de veiligheid en conformiteit van uw opslagapparatuur.