Betrouwbare keurmeester voor rolsteigers

Direct een afspraak

Betrouwbare keurmeester voor rolsteigers

Bij Ven Technical Support begrijpen we dat veiligheid de hoogste prioriteit heeft bij het werken op hoogte, en daarom bieden wij uitgebreide inspectiediensten voor rolsteigers. Als ervaren keurmeester van rolsteigers zijn wij toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid van uw personeel en het voldoen aan alle relevante normen en voorschriften.

Onze keurmeesters zijn hoog opgeleid en gecertificeerd volgens de strengste normen, waaronder de NEN-EN 1004. Deze normen zijn essentieel voor de veiligheid en betrouwbaarheid van rolsteigers en stellen specifieke eisen aan het ontwerp, de constructie en het gebruik ervan.

De NEN-EN 1004-norm

De NEN-EN 1004-norm legt bijvoorbeeld richtlijnen vast voor het ontwerp, de fabricage en het gebruik van mobiele toegangstorens (rolsteigers), en biedt gedetailleerde voorschriften voor onder andere de stabiliteit, afmetingen en materialen. Door te werken met een keurmeester die bekend is met deze norm, kunt u er zeker van zijn dat uw rolsteigers voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en geschikt zijn voor gebruik op de werkplek.

Bij Ven Technical Support nemen we veiligheid serieus en streven we ernaar om de hoogste normen van vakmanschap en professionaliteit te handhaven bij al onze inspectiediensten voor rolsteigers. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het garanderen van de veiligheid en conformiteit van uw rolsteigers.