Laat je gereedschap checken

Door een keurmeester elektrische arbeidsmiddelen en klimmaterieel

Zeker van je technical support

Allround in techniek: keuren – monteren – lassen – fitten – inmeten – buigen
Ik ben keurmeester elektrische arbeidsmiddelen en klimmaterieel als ladders, trappen en rolsteigers. Ook ben ik expert in technische montage en laswerk van onder andere rvs , staal en aluminium. Ik werk als mechanisch monteur, pijpfitter, instrumentatiefitter en onderhoud en stel diverse machines samen. Ook het inmeten en buigen van (hydrauliek) leidingwerk behoren tot mijn expertise.
Daarnaast doe ik montage- en demontagewerkzaamheden in de food/non-food industrie en heb ik uitstekende kennis van de duik/medische industrie.

VTS checkt zonnepanelen

Op zoek naar een gecertificeerd keurmeester?

Een veilig gevoel bij je gereedschap, of klimmaterieel?