Keurmeester voor kooi- en gevelladders

Direct een afspraak

Erkend keurmeester voor kooi- en gevelladders

Bij Ven Technical Support begrijpen we het cruciale belang van veiligheid bij het gebruik van kooi- en gevelladders. Daarom bieden wij uitgebreide inspectiediensten voor deze ladders, uitgevoerd door ervaren keurmeesters die voldoen aan de hoogste normen van deskundigheid en vakmanschap.

Veiligheid van werknemers waarborgen

Onze keurmeesters zijn opgeleid en gecertificeerd volgens de NEN-EN-ISO 14122-4-norm, een internationale norm die specifieke eisen stelt aan de ontwerp- en constructieaspecten van kooi- en gevelladders. Deze norm is ontworpen om de veiligheid van werknemers die deze ladders gebruiken te waarborgen en stelt richtlijnen vast voor onder andere de afmetingen, constructie en bevestiging van kooien en platformen.

Het belang van de NEN-EN-ISO 14122-4-norm kan niet worden overschat als het gaat om het waarborgen van de veiligheid van werknemers die op hoogte werken. Door te werken met een keurmeester die bekend is met deze norm, kunt u erop vertrouwen dat uw kooi- en gevelladders voldoen aan alle relevante veiligheidseisen en geschikt zijn voor gebruik in uw bedrijfsomgeving.

Bij Ven Technical Support streven we ernaar om de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit te handhaven bij al onze inspectiediensten voor kooi- en gevelladders. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het garanderen van de veiligheid en conformiteit van uw ladders.

Alle keurdisciplines

De NEN-EN-ISO 14122-1 t/m 3 vallen ook onder de NEN-EN-ISO 14122-4