Keurmeester voor hijs-, hef- en valbeveiligingsmiddelen

Direct een afspraak

Deskundige keurmeester voor hijs-, hef- en valbeveiligingsmiddelen

Bij Ven Technical Support begrijpen we het cruciale belang van veiligheid bij het werken op hoogte en het gebruik van hijs-, hef- en valbeveiligingsapparatuur. Daarom bieden wij uitgebreide inspectiediensten voor deze essentiële uitrusting, uitgevoerd door ervaren keurmeesters die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en expertise.

Onze keurmeesters zijn gecertificeerd volgens de strengste normen, waaronder NEN-EN 363 en NEN-EN 818. Deze normen zijn van vitaal belang voor het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van hijs-, hef- en valbeveiligingsapparatuur, en stellen specifieke eisen aan het ontwerp, de fabricage en het gebruik ervan.

De NEN-EN 363-norm legt bijvoorbeeld richtlijnen vast voor persoonlijke valbeveiligingssystemen en -uitrusting, inclusief harnassen, veiligheidslanyards en valstopapparaten. Deze norm biedt gedetailleerde voorschriften voor onder andere het testen, de inspectie en het onderhoud van deze apparatuur, en zorgt ervoor dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Daarnaast speelt de NEN-EN 818-norm een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid van hijs- en hefuitrusting. Deze norm stelt eisen aan de materialen, constructie en belastingcapaciteit van hijs- en hefmiddelen, en biedt richtlijnen voor inspectie, onderhoud en gebruik. Door te werken met een keurmeester die bekend is met deze norm, kunt u erop vertrouwen dat uw hijs-, hef- en valbeveiligingsapparatuur voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en prestaties.

Vakmanschap en professionaliteit

Bij Ven Technical Support nemen we veiligheid serieus en streven we ernaar om de hoogste normen van vakmanschap en professionaliteit te handhaven bij al onze inspectiediensten voor hijs-, hef- en valbeveiligings middelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het garanderen van de veiligheid en conformiteit van uw uitrusting.